Reacties

Zelf ook een reactie plaatsen? Klik hier.

Vandaag is mijn droomkeuken af gemaakt die het Zania team heeft ontworpen en geplaatst.
Niets dan lof voor deze vriendelijke, meedenkende, flexibele mensen die altijd bereid zijn net dat beetje mr te doen! Een absolute aanrader?
Toegevoegd door: Katrien Ledent  09-05-2023
 
We zijn tevreden en blij met onze nieuwe Zania keuken !
Het persoonlijke contact met Ilona en
Geart Jan was vanaf het begin plezierig en vakkundig.
De dagen van plaatsing van de keuken door Berry verliepen in ontspannen sfeer waarin Berry zich een ware vakman toonde in alle opzichten.
Binnen de geplande tijd fikste hij een complete keuken !
Kortomalle lof voor dit bedrijf en de betrokken medewerkers.
Toegevoegd door: Jan  16-04-2023
 
Beste mensen van Zania keukens.
Wat zijn we blij met zulke vakmensen als jullie! Eerst een hele vakkundige tekening door Ilona van keuken met eiland, wasmachinemeubel en kastenwand voor jassen en huishoudapparaten in de bijkeuken en tenslotte van een mooie vitrinekast. Afgelopen week is onze droom uitgekomen. De keuken is prachtig. Al onze wensen zijn vervuld en wat staat de lamp boven het eiland mooi zeg! Dank je wel Barry voor je vakmanschap! Groetjes Rob en Ineke Jansen.
Toegevoegd door: Fam Jansen  31-03-2023
 
In april 2022 liepen we Zania keukens in Sneek binnen. We werden meteen warm verwelkomd door Ilona. Die zelfde middag hebben we foto's en maten doorgestuurd aan haar en binnen enkele dagen hadden we een voorstel hoe we onze keuken konden laten verbouwen. Beantwoorden van e-mails, het maken van afspraken, alles verliep zeer prettig en efficint .
In november van 2022 is de keuken genstalleerd door Durk, van Zania keukens. We wonen in een oud huis dus niets is recht maar Durk wist alles op te lossen. We zijn superblij met onze keuken en zijn blij dat we de keuze gemaakt hebben om het door Zania keukens te laten uitvoeren.
Toegevoegd door: Marjolein Polee  04-03-2023
 
Al bij het eerste contact een zeer goed gevoel bij deze zaak , Ilona neemt alle tijd en denkt goed mee , in totaal 3 bezoeken voordat we tot eind conclusie zijn gekomen. Bij de montage wat problemen maar wordt goed opgelost en hoef er niet achteraan te bellen.
Echt een aanrader.
Toegevoegd door: Fam Snijders  10-10-2022
 
Een paar jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Zania. Er traden wat problemen op met de deurtjes. Na overleg met Zania keukens zijn de deurtjes vervangen.Top dat dit zo is opgelost.
Toegevoegd door: Anco  18-04-2022
 
Beste Zania keukens Sneek,
Hierbij laten we weten!
Dat we heel blij zijn met onze nieuwe keuken.
De monteurs hebben goed werk geleverd.
Bedankt heren.
Vriendelijk groet fam Jorna
Toegevoegd door: Jorna  22-03-2022
 
In april van dit jaar is onze nieuwe keuken genstalleerd. Nu meer dan een half jaar later zijn we nog erg tevreden. Ilona heeft met duidelijk informatie (door veel kennis en kunde) ons de juiste keuzes laten maken in kleuren, materialen en apparaten voor een keuken geheel naar onze smaak. Verkoopproces verliep open en eerlijk zonder de bekende verkooptrucs (die we bij een ander wel al hadden meegemaakt). De installatie is vervolgens kundig verricht door de heren en geheel volgens afspraak verlopen. Wij zijn erg blij dat we voor Zania hebben gekozen. Een aanrader!
Toegevoegd door: Gijsbert Knol  08-12-2020
 
Na twee grote en een wat kleinere klus die de mensen van Zania voor ons gedaan hebben, is het haast jammer dat we zo perfect geholpen zijn. Wat kunnen we nu nog bedenken? Gedurende het hele traject van overleg en uitwerking zijn we goed, vrolijk en met betrokkenheid geholpen. Alle lof, heel veel dank.
Toegevoegd door: Alexander van Ligten  22-05-2020
 
Wij hebben na bezoek van een aantal keukenzaken bewust gekozen voor Zania keukens in Sneek.
Er werd ruim tijd genomen voor ons en adviezen waren goed. Wij zorgden zelf voor de plaatsing, was helemaal geen probleem voor hen zij zorgden voor een goede werk tekening. Levertijd en datum werd goed na gekomen. Koelkast deur bleek beschadigd, 1 telefoontje en wij kregen keurig een nieuwe deur.
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken zie eens bij Zania in Sneek.
Toegevoegd door: Gerda en Kerst Wind  23-04-2020
 
Hier vonden we precies de keuken die we zochten! Met het deskundig advies van Ilona hebben we een hele mooie zwarte keuken samengesteld, die zeer vakkundig geplaatst is door Engin Karsli! (de onderzetters worden dagelijks gebruikt, super!) Wij zijn heel enthousiast en vinden Zania keukens een absolute aanrader!!
Toegevoegd door: saskia  05-02-2020
 
Prachtig bedrijf, ze denken met je mee, absolute aanrader!
Toegevoegd door: Irene  30-01-2020
 
Na heel wat ervaringen met agressieve verkopers kwamen we terecht bij Zania Keukens in Sneek. Wat een verademing was dat!! Zania keukens neemt alle tijd voor je, denkt mee in oplossingen en mogelijkheden, is ontzettend vakkundig en klantgericht. Het hele traject vanaf het orinterende gesprek tot het moment van het plaatsen van de keuken was heel prettig!! De monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman en zeer kundig en precies in zijn werk.
We zouden het iedereen aanraden en aanbevelen om hier een keuken te kopen!
Toegevoegd door: Hans en Christina  09-12-2019
 
4 jaar geleden heeft Maarten een prachtige hoogglans keuken bij ons geplaatst. Nu 4 jaar later liet er lak los op het bovenblad van de koelkast en vriezer. 1 mailtje naar Ilona en binnen de kortste keren is het blad kosteloos en perfect vervangen! Dank jullie wel Maarten & Ilona
Toegevoegd door: Joeke en Hermine  13-09-2019
 
We genieten volop van onze keuken!
In maart is bij ons de keuken geplaatst die wij in goed overleg en prima advies van Ilona van Zania keukens hebben aangeschaft. De pantry ook geplaatst door Zania is handig en prima voor ons kantoor. Pluspunten : afspraak is afspraak. Korte lijn naar bedrijf en luisteren naar de klant wat de wensen zijn.
Toegevoegd door: Hester en Ton  10-07-2019
 
Tijdens onze vakantie in Friesland zomaar even binnengelopen bij Zania keukens. En daar ideeen opgedaan voor een nieuwe keuken. Met veel geduld door Ilona diverse mogelijkheden uitgewerkt waardoor wij steeds enthousiaster werden. Met dank aan Ilona, uiteindelijk gekozen voor een mooie keuken. Door Guido is de keuken deskundig en met veel zorg geplaats, waardoor het eindresultaat fantastisch is geworden. Wij willen het team van Zania keukens dan ook hartelijk danken voor hun goede adviezen en uitstekende kwaliteit van de uitvoering bij het plaatsen van de keuken..
Toegevoegd door: Fam. Wismeijer  25-11-2018
 
Na een mooi opbouwend proces van aankoop van onze nieuwe keuken geweldig begeleid door Ilona van Zania keukens.
Eerlijk verkoop verhaal met passende oplossingen, fijn dat timmerman ,stukadoor ,keukenplaatser achter elkaar door konden waardoor je geen weken in de troep zonder keuken zit. Alles past en klopt! Een super fijne keuken met vele praktische tips die we nu in gebruik zeker merken!
Toegevoegd door: Fam. Koenen  14-11-2018
 
Maarten en Ilona van Zania Keukens zijn een warm en solide combinatie van vakkundig en goed luisteren naar hun klanten en daardoor goed werk afleverend stel met met dat extra beetje meer!

Jan en Alie
Toegevoegd door: A.Wielenga  10-04-2018
 
Na 24 jaar Nolte keuken nu een nieuwe Nobilia keuken van Zania-keukens.
Om aan onze wensen te voldoen, is het Zania-keukens gelukt, na uitvoerige info en praktische ideen , onze droomkeuken te realiseren waar we dagelijks van genieten!
Toegevoegd door: Fam. Schotanus  16-06-2017
 
Wat zijn wij super blij met de nieuwe keuken. Geheel naar onze wens en smaak. Vanaf het begin zijn we vriendelijk en vol enthousiasme geholpen en bevelen dit top team daarom bij iedereen,die een nieuwe keuken zoekt,aan.
En om de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Fam J van der Meer
Toegevoegd door: Fam.J van der Meer  15-06-2017
 
Ilona en Maarten.
Zomer 2015. Wat begon bij nieuwe kast deurtjes in de oude keuken werd het een prachtige mooie nieuwe keuken. Door veel ervaring en creatieve oplossingen kwam bij ons een grote keuken in een kleine ruimte.
Ilona met veel zorg een goede voorbereiding en Maarten die heel nauwkeurig werkt en overal een oplossing op weet een prachtig resultaat. We zijn er echt blij mee. En de service is top. Zeker een aanrader.
Toegevoegd door: Eddy en Tjiska  03-09-2016
 
Afgelopen week merken wij bij het eerste gebruik van ons 2 pits inbouw gastoestel dat de branders gele vlammen gaven. Gevolg de kookpannen werden mooi zwart aan de onderzijde.
Navraag bij diversen leveranciers leverde steenvast de opmerking " uw moet een nieuw toestel aanschaffen". Totdat wij ook de vraag stelde bij Zania keukens in Sneek. Aan de hand van een inhoudelijk telefoongesprek ontrafelde Zania keukens het probleem. Helemaal geen nieuw kooktoestel kopen maar nieuwe gassproeiers installeren. Nadat wij deze hadden opgehaald met begeleidende inbouw instructies kleurden de vlammen weer mooi blauw. De geleverde sproeiers bleken niet geschikt voor butaangas. Voor ons loste Zania keukens een groot probleem op. Geweldige service tegen geringe/veranwoorde kosten. Onze dank.
Toegevoegd door: Henri  11-08-2016
 
onderstaande mail mochten wij vanmorgen ontvangen. Harry en Alie, veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Goedenmorgen super blij met onze mooie keuken Bedankt

. Groetjes harry en alie Stiensma
Toegevoegd door: zania-site  27-07-2016
 
Wij gingen samen op zoek naar een nieuwe keuken voor ons pas gekochte huis, naar wat omzwervingen hier en daar, kwamen wij terecht bij Zania keukens, wat opviel is dat wij ons gelijk thuis voelden, konden rustig rondkijken, en vragen stellen, alles goed uitgelegd door Ilona!!! Zelf een foto meegenomen uit een tijdschrift, en het is een prachtige keuken geworden, met zorg en zeer precies en netjes geplaatst door Maarten!!!!! Al met al zeer tevreden, ieder die van plan is een keuken te gaan kopen, wij raden Zania Keukens aan!!!!! Tineke de vries 26-7-2016
Toegevoegd door: Tineke de Vries  26-07-2016
 
Via mijn zus en zwager ben ik bij Zania keukens terecht gekomen voor de aankoop van een inbouw combimagnetron.
Wat het mij het meest opviel was de persoonlijke aandacht en het meedenken door Ilona. Uiteindelijk voor een heel schappelijke prijs een showroommodel kunnen kopen. Uiteraard met garantie en niet goed passend gewoon terugbrengen. Fantastisch, waar krijg je tegenwoordig nog zo'n service.!
Toegevoegd door: Josephine Bolle  19-07-2016
 
Ik heb onlangs een keuken laten samen stellen bij zania keuken en met hier en daar wat schaven zijn we tot een goed eind resultaat gekomen, geplaatst en al inclusief het om leggen van leidingwerk en het monteren van de nieuwe keuken en het leggen van de mooiste tegels in de verre omtrek werd ook als een professional gedaan

kortom heel klant vriendelijk
goede levering
duidelijkheid voor beide partijen

iedereen die naar een keuken opzoek is verwijs ik met trots naar zania keukens in sneek
Toegevoegd door: Bauke Dikken  23-04-2016
 
In de nazomer van 2015 hebben wij een aantal bezoekjes gebracht bij verschillende keukenbedrijven, op zoek naar een - voor ons budget - geschikte keuken, maar dat beviel ons niet. Naar aanleiding van een advertentie in een streekkrant hebben wij daarna een bezoek gebracht aan ZANIA keukens in Sneek, en dat voelde gelijk goed, wij zijn daar vriendelijk ontvangen en konden rustig rondkijken en vonden daar de keuken die we zochten. Mevrouw Maljaars heeft ons steeds geweldig advies gegeven en meerdere keren een ontwerp gemaakt over de opstelling, dat was geen enkel probleem en ook niet dat onze zoon de keuken in januari zou plaatsen. Keurig volgens afspraak is de keuken begin januari bij ons thuis afgeleverd en kon onze zoon aan de slag. Inmiddels is alles klaar en zijn wij ontzettend blij met de keuken. Wij bevelen ZANIA keukens dan ook van harte aan bij ieder die nog op zoek is naar een nieuwe keuken. Fam. Wiersma
Toegevoegd door: T. Wiersma  26-01-2016
 
Bij toeval kwam ik terecht bij Zania Keukens. Het eerste contact voelde meteen goed. Ilona heeft mij van prima adviezen voorzien. Een vakvrouw met grote kennis. Het ontwerp zag er keurig uit. Ilona heeft nog extra haar best gedaan voor de juiste apparatuur. Een mooie keuken voor heel schappelijke prijs. Maarten heeft de keuken geplaatst. Hij nam de tijd, maar levert prima werk af. Een probleem loste hij snel op. Ik ben zeer tevreden klant.
Toegevoegd door: Tineke S.  24-11-2015
 
We hebben hele mooie vloertegels gekocht bij zania keukens in Sneek,ook lijm etc.kon er bij worden geleverd en ze leggen indien gewenst ook de tegels.De service en advies was geweldig .We kunnen iedereen aanraden eens een kijkje bij Zania keukens te nemen voor mooie spullen en goed advies en zeer hoge klantvrijndelijkheid
Toegevoegd door: Selmani  10-11-2015
 
In de periode maart tot juni hebben wij ons gerienteerd op een nieuwe keuken. Naast het bezoeken van de grote, landelijk opererende keukenaanbieders zijn we uiteindelijk bij Zania Keukens in Sneek terecht gekomen.
Een startend bedrijf: nadeel of voordeel?
Wij hebben het ervaren als voordeel, mede door de jarenlange ervaring van Ilona en Maarten in de keukenbranche.
We zijn in goed overleg tot een mooi en praktisch ontwerp gekomen; hiervoor werd echt de tijd genomen.
Toen kwam de spannende fase van wat gaat het kosten? Blijven we een beetje in de buurt van ons budget? Is er bij het maken van het ontwerp al rekening gehouden met onze budgetindicatie? Dit was het geval
De koop kon worden gesloten.
In juni is de keuken geleverd en geplaatst. Voor de montage is ruim de tijd genomen met als resultaat een strakke keuken.
We maken met veel plezier gebruik van onze nieuwe keuken, waar veel meer wordt geleefd dan voorheen.

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken moet zeker Zania Keukens bezoeken!
Toegevoegd door: Fam. de Haan  10-11-2015
 
Begin 2015 de keuken gekocht, precies volgens afspraak 24 febr. keuken geplaatst door de ervaren monteurs van Zania. Nog iets na besteld. Ook weer keurig volgens afspraak geplaatst. Kortom een berichtje van een zeer tevreden klant en beslist een aanrader om eens te gaan kijken. al is het alleen al voor de zeer vriendelijke en deskundige ontvangst.
Toegevoegd door: fam. Veldman  10-11-2015