Rotpunkt

Rotpunkt is made in Germany, beter nog: Made in Ostwestfalen, is al meer dan 75 jaar een wereldwijd erkend kwaliteitskenmerk keukens. Zo hebben ze zowel nationaal als internationaal naam gemaakt. Rotpunkt heeft 200 gekwalificeerde medewerkers die staan voor een hoogwaardig product, betrouwbaarheid en betrokkenheid bij klanten.
Het familiebedrijf Rotpunkt Küchen GmbH produceert heden te dagen in de hoofdvestiging in Bünde en in in Preußisch Oldendorf met de modernste technieken, moderne en kwalitatief hoogwaardige keukens.
Onder de naam Rabe & Meyer werd het bedrijf opgericht in 1930 door Heinrich Rabe en Willem Meyer. In die tijd werden sigarenkisten, houten speelgoed en naaidozen geproduceerd. In de 2de helft van de jaren 40 werd de productie van keukens gestart, het begin van een succesvolle toekomst.
Tegenwoordig wordt het Bünder bedrijf met een rijke traditie geleidt door de aandeelhouders Heinz-Jürgen Meyer en Andreas Wagner. De bedrijfsleiding hecht grote waarde aan een eigen productiestructuur, een omvangrijk productportfolio en betrouwbaarheid in levering en kwaliteit.

Een keuken ontwerpen betekent vooral: Oog hebben voor ontwikkelingen. Niet klakkeloos trends volgen maar zorgvuldig onderzoeken en nieuwe productielijnen vorm geven. Dit is de basis voor een succesvol ontwerpen dat in alle opzichten voldoet aan uw wensen. Onder leiding van dit motto produceert Rotpunkt altijd de mooiste keukens welke wij samen tot een eigentijds ontwerp kunnen samen stellen. Gemak en uniek zijn ook woorden die passen bij Rotpunkt. Ben je op zoek naar dat ene speciale deurtje, die je nergens kan vinden maar wel in je hoofd hebt? Dan is er een grote kans dat Rotpunkt dit al wel in het assortiment heeft. Ze zijn altijd hun concurrerende fabrieken ver vooruit. Als trendsetter hebben zij immers altijd een stapje voor op de rest.Door moderne techniek in combinatie met ervaring, kenmerken zij de voortgang in planning en productie.

Zo ontstaan er bij Rotpunkt altijd keukens van hoge kwaliteit niet enkel in hun design en functionaliteit maar evenzo in duurzaamheid. Rotpunkt is ook de keuken voor de milieubewuste onder ons. Betaalbare oplossingen worden verzonnen om het milieu te ontlasten en zonder aan kwaliteit in te boeten, beter nog het wordt er vaak nog hoogwaardiger van. Kortom Rotpunkt keukens ontwerpt keukens die aansluiten bij uw wensen.

Wilt u meer van Rotpunkt zien? kijk even via deze link op hun website en laat u verassen met de mogelijkheden!

http://www.rotpunktkuechen.de/nl/keukenprogrammas.html