AquaStar Zacht water, hard nodig!

Wat is er nou mooier dan een prachtig nieuw geïnstalleerde keuken of badkamer? Het chroom schittert je tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wil je kalk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke aanslag, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur… Met een Aquastar waterontharder voorkomt u kalkaanslag. Zo bent u in een keer van alle kalkproblemen af en bespaart u tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw apparaten en voorkomt storingen.

Zania kiest voor kwaliteit
Wij leveren u de Aquastar waterontharders.  deze innovatieve waterontharders geven alle voordelen van zacht water en winnen zichtzelf binnen een aantal jaar terug. De Aquastar-serie is ontwikkeld volgens de laatste inzichten. Er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt. Een duurzame investering dus!

Uiterst zuinig in gebruik
Voor een goede waterontharder met een degelijke kwaliteit en een gunstige prijs bent u bij Zania Sneek aan het juiste adres. De zuinige Aquastar waterontharder voldoet aan al uw wensen:
•    uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik
•    strak ontwerp met praktische features
•    spoeltijden naar wens instelbaar
•    geheel digitaal aangestuurd
•    ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

Vraag ons ernaar in de showroom, echt een aanwinst in uw woning!

 

*Vraag naar de voorwaarden of kijk op

http://www.aquastar-waterontharder.nl/garantie.html