Nobilia

 

Nobilia mobelwerke is een van de grootste al dan niet de grootste keukenproducent van Europa. Zij hebben hoge kwaliteitsstandaard welke wordt afgezet tegen een scherpe prijs. Ze maken slim geconstrueerde keukens met een mooi design en voor elke smaak. nobilia-keukens sluiten aan op de levenshouding van veel mensen. Voor Nobilia staat altijd in het middelpunt: kwaliteit. In het ontwerp, in de productie, in de afhandeling en de klantenservice. Bij nobilia willen zij dat iedereen de keuken krijgt die hij of zij graag wil hebben. Zo individueel als de mensen die er in wonen. Elke nobilia-keuken is uniek. Elke keuken wordt individueel ontworpen en met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd. Ruim 70 jaar ervaring en een hoge automatiseringsgraad garanderen het voortdurend hoge kwaliteitsniveau.

Bekwaamheid kent geen grenzen     

nobilia weet nationaal en internationaal te overtuigen: Daarom vertrouwen ruim 8000 klanten in ruim 90 landen wereldwijd op de onderneming. Jaarlijks wordt bijna 50% van de ruim 675.000 geproduceerde keukens geëxporteerd. Ja lees goed 675.000 keukens per jaar worden er geproduceerd dat betekend dat er meer dan 2.500 keukens per dag uit die fabriek rollen!
Vanaf de inkomende goederen, tot vervaardiging, tot aanlevering – nobilia voert voor alle processtappen complexe controles uit om de hoge kwaliteit van de producten zeker te stellen. Bovendien worden dagelijks wel 21 complete keukens compleet getest tijdens de kwaliteitsaudit. Kwaliteit, milieubescherming en energie-efficiëntie zijn wezenlijke elementen van de nobilia-bedrijfspolitiek

Via onderstaande link kunt u zelf eens kijken in het aanbod van Nobilia!

https://www.nobilia.de/nl/tools/configurator/